CV

SLO

Nataša Kupljenik je sodobna multi-interesna umetnica, ki živi in dela v Ljubljani v Sloveniji. Bila je rojena 1982 v Kutini, na Hrvaškem. Ena od redkih, če ne edina, uradna fotografinja ženskega nogometa in mednarodno nagrajevana športna fotografinja v Sloveniji. Po izobrazbi je diplomirana slikarka (Bachelor of Fine Arts). Leta 2018 je izdala zbirko poezije pisano v hrvaščini “S druge strane” . Soustvarjalka v tiskovni aganciji MI-PRESS , kot contributor sodeluje z Shutterstock editorijal, fotografije s političnih in športnih dogodkov iz Slovenije objavlja po celi Evropi.

HRV

Nataša Kupljenik suvremena je multi-interesna umjetnica koja živi i radi u Ljubljani u Sloveniji. Rođena je 1982. u Kutini, Moslavina, Hrvatska. Jedna od rijetkih, ako ne i jedina, službena fotografkinja ženskog nogometa i međunarodno nagrađivana sportska fotografinja u Sloveniji. Po izobrazbi je diplomirana slikarica (Bachelor of Fine Arts). Godine 2018. objavila je zbirku poezije na hrvatskom jeziku “S druge strane”. Su-kreatorica je u tiskovni agenciji MI-PRESS, kao contributor sudjeluje sa Shutterstock editorial, fotografije sa političkih i sportskih događaja u Sloveniji objavljuje po cijeloj Europi.

ENG

Nataša Kupljenik is contemporary multi-interests’ artist who lives and works in Ljubljana, Slovenia. She was born 1982 in Croatia. One of the few, if is not the only one, official women’s football photographerand internationaly rewarded women sports photographer in Slovenia. She has a degree in fine art (Bachelor of Fine Arts). In 2018, she published a collection of poetry in the Croatian language “From the Other Side”. She is so-creator at press agency MI-PRESS, as a contributor, she participates in the Shutterstock editorial, photos from political and sports events in Slovenia she publish throughout Europe.

Članstva:

 

 

Nagrade:

 

 

DŠNS – Društvo športnih novinarjev Slovenije
AIPS – International sports press association
ŽNK Olimpija – uradni fotograf
WATWA

2021 “Odlučujući trenutak”, Galerija Principij, Rijeka – pohvala za športno fotografijo
2019 “Odlučujući trenutak”, Galerija Principij, Rijeka – 1. nagrada za športno fotografijo
2015 “Gostoljubnost kulture”, Klub Daktari, Ljubljana – 1. nagrada za logotip za radijsko emisijo

Z klikom na "SPREJEMI" se strinjate z uporabo piškotkov (ang. COOKIES) na spletni strani. Dodatne informacije

Spoštovani obiskovalci,

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani in običajno vsebuje:
- ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek;
- življenjsko dobo piškotka;
- vrednost – navadno naključno generirano edinstveno število.

Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij.
Če pa ga prebere strežnik skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev, na primer tako, da se spomni prejšnjih nakupov ali podatkov o uporabnikovem računu.
Samo strežnik, ki je poslal piškotek, lahko prebere in uporablja ta piškotek.

Spletna stran atelje-misek.com ne uporablja lastne Piškotke, uporablja pa Piškotke kateri nam pomagajo pri analizi obiskovalcev spletne strani.

StatCounter - Piškotek (Cookie) je potreben za spremljanje obiskovalcev na spletni strani (lokacija, operacijski sistem, resolucija zaslona, referenčna povezava ipd.


Obstaja tudi možnost da Piškotke trajno blokirate v nastavitvah vašega brskalnika:

-
Firefox
- IE
-
Chrome
-
Safari
-
Opera

Zapri