BNW

 

Monokromatska fotografija je prikazivanje biti, emocije, svjetla i sjena. Kao slikarica ne mogu živjeti bez boja ali one mi ponekad previše odvlače pozornost sa onog bitnog i smetaju, zato mi je ponekad važan odmak u monokromatsku fotografiju kako bih samu sebe podsjetila na esencije života i stvaranja.

Monokromatska fotografija je prikaz bistva, čustev, svetlobe in sence. Kot slikarka ne morem živeti brez barv, včasih pa me tako odvračajo od pomembnega, me motijo, zato je včasih pomembno, da se premaknem k monokromatski fotografiji, da se spomnim, kako pomembne je esenca življenja in ustvarjanja.

Monochromatic photography is the depiction of essence, emotion, light and shadow. As a painter, I can’t live without colors, but sometimes they distract me so much from what is important that they bother me, so sometimes it’s important to move to monochromatic photography to remind myself how important is the essence of life and creation are to me.
  

PSI / DOGS


ĐORĐE BALAŠEVIĆ, KONCERT “KALENDAR MOG DETINJSTVA”, Cankarjev dom, Ljubljana, Slovenija, 12.05.2019., na žalost naš zadnji njegov koncert…

WILD LIFE
MRTVA PRIRODA / STILL LIFE

“Ljudi zaboravljaju da je igra ozbiljna stvar.” David Hockney

APSTRAKCIJA / ABSTRACT

JADRANSKO MOR(J)E / ADRIATIC SEA

LJUBLJANA


DVORAC DUNĐERSKI FANTAST, BEČEJ

STARI MOST, SISAK

ČEVLJARSKI MOST, LJUBLJANA

NINA (oko 2006. god.)AUTOPORTRET / SELF PORTRAIT

Z klikom na "SPREJEMI" se strinjate z uporabo piškotkov (ang. COOKIES) na spletni strani. Dodatne informacije

Spoštovani obiskovalci,

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani in običajno vsebuje:
- ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek;
- življenjsko dobo piškotka;
- vrednost – navadno naključno generirano edinstveno število.

Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij.
Če pa ga prebere strežnik skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev, na primer tako, da se spomni prejšnjih nakupov ali podatkov o uporabnikovem računu.
Samo strežnik, ki je poslal piškotek, lahko prebere in uporablja ta piškotek.

Spletna stran atelje-misek.com ne uporablja lastne Piškotke, uporablja pa Piškotke kateri nam pomagajo pri analizi obiskovalcev spletne strani.

StatCounter - Piškotek (Cookie) je potreben za spremljanje obiskovalcev na spletni strani (lokacija, operacijski sistem, resolucija zaslona, referenčna povezava ipd.


Obstaja tudi možnost da Piškotke trajno blokirate v nastavitvah vašega brskalnika:

-
Firefox
- IE
-
Chrome
-
Safari
-
Opera

Zapri